Hakkımızda

Soteria Psikiyatri Psikoterapi

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren kendimizi, dış dünyayı fark etmeye ve anlamlandırmaya çalışırız. Her deneyim zihnimizde oluşan resme farklı bir renk, bir doku katar ve eklenen yeni parçalarla resmin anlamı bazen yavaş yavaş bazen de bir anda değişiverir.

Bir anlamda yaşam, hiç bitmeyen bir yapı kurma, bu yapının eksiklerini fark etme, yetersizliğini anlama, kurduğumuz yapıyı değiştirme ve yeni bir yapı oluşturma döngüsüyle akıp gider. Aslında bu yap-boz-yeniden yap süreci gelişimin ta kendisidir.

Zaman zaman bu doğal dönüşüm dönemlerinin yarattığı krizlerin, bazen bireysel bazen de çevresel sebeplerin etkisiyle yaşamımız baş etmesi zor bir hal alabilir. Psikiyatrik tedavi ve terapi güvenli, korunaklı, iyileştirici yanı ile gelişimsel yolculuğumuzda karşılaştığımız krizlerin çözümünde ihtiyaç duyduğumuz bir destek kaynağı olabilir.

Adını Yunan mitolojisinde güven, korunma ve kurtuluş anlamına gelen tanrıçadan alan Soteria Psikiyatri Psikoterapi Merkezi‘nin hem kendimizin hem de danışanlarımızın yaşam yolculuğundaki zorlu dönüşüm süreçlerine eşlik etmesi dileğiyle…

Mesaj Gönder
Merhaba, Soteria'ya hoş geldiniz.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?